top of page
Търсене

ПРОКЛАМАЦИЯ от обединени граждански организации

Ние, българският народ - Суверен и ЕДИНСТВЕН собственик на благата и ресурсите намиращи се на територията на България, изразяваме своята подкрепа за действията на родолюбивите и мислещи енергетици.

Имаше походи, протести, подписки, декларации.., провокирани от безумните решения и действия на тези нелегитимни правителство и парламент, обхващащи, засягащи ВСИЧКИ сфери на нашия социален и икономически живот и ДЕЦАТА ни. От всеки отрасъл, от всяко съсловие във всякакви форми на недоволство.

Години наред решенията на политическата каста не целят просперитет и добруване на България. Напротив! Всичко, съвсем умишлено и вече нагло прозрачно, показва замисъл за унищожение на нашия Род и Родина. „Правителство“ и „парламент“, узурпирали властта чрез преврат, както стана ясно и от изтеклите записи - с изборни измами и манипулации със съдействието на разни посолства. изпълняват преки заповеди на чуждестранните си господари и дори планират да преправят Конституцията ни, за да узаконят предателството си.

Техните господари се опитват да държат в подчинение целия свят, но срещат нарастваща, все по-успешна съпротива, част от която сме и ние българите.

Ние като българи, предали на света мъдрост, знание, просвета, днес, СЕГА казваме КРАЙ. Край на този геноцид!

На така наречените правителство и парламент, казваме ВЪН начело с Николай Денков. Те Не са упълномощени и НЯМАТ делегирана власт от българския народ да договарят, замърсяват, разрушават, разпродават, подаряват.

При отказ призоваваме всички родолюбиви българи и всички прокудени нашенци в чужбина за изпълнение на безсрочна, ефективна национална стачка в рамките на Закона!

Уведомяваме всички държавни служители в правителство, парламент, учреждения, обществени институции, полиция и армия, че при изпълнение на заповеди и решения на тази нелегитимна власт в качеството си на служебни лица, отговарят солидарно, носят персонална, ЛИЧНА отговорност и подлежат на Народен съд за измяна към Родината.

Настоящата прокламация става достояние на всички свободолюбиви хора и техните организации по целия свят.

Живее България!

Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page