top of page
Търсене

ПО ПОВОД ПРАЙДА, А И НЕ САМО...


Пространният цитат долу е отпреди цели 36 години. Тогава тези думи са звучали за някои революционно, но за повечето нормални хора - смешно.


"Ще содомизираме вашите синове... Ще ги съблазним във вашите училища, във вашите общежития, във вашите физкултурни салони, във вашите съблекални, във вашите спортни арени, във вашите семинарии, във вашите младежки групи, в баните на вашите киносалони, във вашите армейски бункери, на вашите спирки за камиони , във всичките ви мъжки клубове, във вашите домове, навсякъде, където мъже са заедно с мъже. Вашите синове ще станат наши слуги и ще изпълняват нашите заповеди. Те ще бъдат преработени по наш образ.


Всички закони, забраняващи хомосексуалната дейност, ще бъдат отменени. Вместо това ще се приемат закони, които уреждат любовта между мъжете...


Ако се осмелите да викате педал, фея, странник, ние ще ви пронижем в страхливите ви сърца и ще оскверним мъртвите ви, слаби тела.


Ще пишем стихове за любовта между мъжете; ще поставяме пиеси, в които човек открито гали човека; ще направим филми за любовта между героични мъже, които ще заменят евтините, повърхностни, сантиментални, безвкусни, младежки, хетеросексуални увлечения, които в момента доминират на екраните. Музеите по света ще бъдат пълни само с картини на грациозни, голи момчета...


Внимавайте, когато говорите за хомосексуалисти, защото ние винаги сме сред вас; може да седим срещу вас.


Няма да има компромиси. Ние не сме слабаци, ние сме естествените аристократи на човешката раса, а аристократите със стоманено мислене никога не се задоволяват с по-малко. Тези, които ни се противопоставят, ще бъдат заточени.


Семейната единица, раждаща лъжи, предателства, посредственост, лицемерие и насилие, ще бъде премахната... Перфектните момчета ще бъдат заченати и отгледани в генетичната лаборатория. Те ще бъдат свързани заедно в обща среда, под контрола и инструкциите на хомосексуални учени.


Изящното общество, което ще се появи, ще бъде управлявано от елит, съставен от гей поети. Всеки мъж, заразен с хетеросексуална похот, ще бъде автоматично лишен от позиция и влияние. Всички мъже, които настояват да останат хетеросексуални, ще бъдат съдени и осъдени в хомосексуални съдилища.


„Ще пренапишем историята, история, пълна и обезценена с вашите хетеросексуални лъжи и изкривявания. Ще изобразим хомосексуалността на великите лидери и мислители, които са оформили света. Ще демонстрираме, че хомосексуалността, интелигентността и въображението са неразривно свързани и че хомосексуалността е изискване за истинско благородство, истинска красота в мъжа.


„Ние ще победим, защото сме подхранвани от свирепата горчивина на потиснатите, които са били принуждавани да играят привидно малки роли във вашите глупави, хетеросексуални шоута през вековете. Ние също сме способни да стреляме с оръжия и да управляваме барикадите на крайната революция .


Треперете, хетеро свине, когато се появим пред вас без маските си.


Майкъл Суифт: „Gay Revolutionary, Gay Community News , 15-21 февруари 1987 г. (препечатано от The Congressional Record)


ПОСЛЕСЛОВ


Днес виждаме, че описаните сатанистки визии не само са се сбъднали, а са станали част от още по-голямото зло, което вече видимо управлява цялата бивша европейска цивилизационна общност и превръща съвремието ни в истински Содом и Гомор. Това зло включва не само налагането на хомосексуализма и всякакви LGBTQR+. То включва всички опити на днешния глобален елит да превърне създадените от Бог човеци в безмозъчно стадо от животни, при това - намаляващо стадо. Затова е съвсем правилно да наричаме съществата от този елит сатанисти, а действията им - сатанизъм.


Битката със сатанизма не е нещо абстрактно и невидимо. Тя вече тече. Тече войната за умовете и душите на стотици милиони, световната война Z, войната на нормалните хора със zомбитата, приемащи сатанизма и дегенерацията за прогрес. Тази война се води и у нас. Сатанизмът настъпва. Особено в София, като най-голям град вече виждаме, че част от младите се поддават на гнусотиите на сатаната и неговите земни слуги. Но не е само в София. Макар и в по-малка степен, заразата се разпространява навсякъде. Затова всеки неZомбиран трябва да започне битката веднага и с всички средства - на първо място в семейството си.


Иван Спирдонов

45 преглеждания0 коментара
Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page