top of page
Търсене

ОБРЪЩЕНИЕ ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАТ

Актуализирано: 6.10

На 5 и 6 август, на паметник „Арка на Свободата“ се реализира инициативата „СБОР всички на Хорото“. С активното участие на много съмишленици от цяла България, в духа на българските традиции.

Инициативата бе на ОБЕДИНЕНИЕ 29...

https://obedinenie29.bg/?menu=%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8&%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0=21


ЗА ДА Я ИМАБЪЛГАРИЯ ,

ЕЛАТЕ НА ...

22.10.2023 ОТ 14:00 часа в София на пилоните на НДК

Настъпи решаващият момент от определянето на страната ни като Суверен или роб на чужди интереси. Да избираме бъдещето на нас и нашите деца или преклонение и припяване на тези, които защитават чуждите интереси и правят всичко възможно и невъзможно да ни затрият и унищожат като държава и нация. Всеки един от народа, без значение към какво принадлежи, е задължен да се определи на чия страна ще застане и кого ще защитава. Нека бъдем Свободни, да живеем в осъзнатост за Законите на Мирозданието, Мир, съгласие, взаимно уважение и подпомагане.

Ето защо ОБЕДИНЕНИЕТО НИ НА ВСИЧКИ е повече от наложително! За да сме! За да ни има като НАРОД И ДЪРЖАВА! Всички сме ЕДНО ЦЯЛО и зависим едни от други. Само с взаимна подкрепа, а не делене на групи, браншове и всичко друго, ще можем да установим новите правила на живот, които ни налага новата ера, в която дух духът не подвежда, душа душа не поробва, за да прояви всеки един от нас най-доброто от себе си.

Да се подкрепим взаимно ВСИЧКИ в борбата ни за ДЕМОКРАЦИЯ И ПРОСПЕРИТЕТ, като се включим най-активно във всички ОБЩОНАРОДНИ мероприятия и изяви!

Бъдещето е пред нас. Да го заслужим!


ОБЕДИНЕНИЕ 29 извърши и "погребението" на сатанинската статуя в София...

на

2023 09 17- Погребението на Сатанинската статуя
На 22.10.2023 ОТ 14:00 часа !!!

Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page