top of page
Търсене

Костадин Костадинов: Националните предатели от ПП, ДБ и БСП продължават с държавната измяна


Майдана, ако не сте го разбрали, вече почна. Онзи ден управляващите се опитаха да палнат фитила на гражданската война по утвърдения американски сценарий, вече приложен в Украйна. И за да е приликата пълна, американските марионетки вече си организират украински наемници. Това написа във фейсбук профила си лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Само че с България този сценарий няма да се изпълни. Нито ще има гражданска война, нито ще има Майдан, нито ще има цветна революция. Просто на нас българите ни писна да ни управляват отявлени национални предатели и слуги на мафията, така че просто ще си върнем обратно държавата, която десетилетия наред ни е отнета. Независимо от усилията на статуквото да задържи властта на всяка цена“, пише още Костадинов. И допълва:

„Има и още нещо. Вчера, в 15.29 ч., правителството е внесло в парламента предложение за вдигане на ветото над началото на преговорния процес с Македония. Както вече неведнъж предупреждавахме, националните предатели от ПП, ДБ и БСП продължават с държавната измяна.“

Костадинов призовава агонията на това правителство да приключи: "Време е агонията на това правителство и този парламент да приключи. Във вторник от 17 ч. призовавам всички българи да излязат заедно с нас пред Народното събрание, за да заявим ясно, че България е на нас, българите, а не на чуждите агенти и националните предатели."


Източник:

https://trud.bg/костадин-костадинов-националните-предатели-от-пп-дб-и-бсп-продължават-с-държавната-измяна/


Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page