top of page
Търсене

Десетки граждански, неправителствени организации, общественици и партии създадоха Гражданска мрежа!

Актуализирано: 4.07.2023 г.

Обединеният фронт е вече факт !


Целта на Гражданската мрежа е да обедини гражданската енергия и потенциала на българската нация и да върне нормалността, справедливостта и държавността в България.

Гражданска мрежа – Комитети „Единство“ се обърна към българските граждани, здравите и моралните сили в българското общество с призив за общи, решителни и незабавни действия срещу всичко случващо се в България.

Според участниците в Гражданската мрежа в последните години така наречената политическа класа напълно безсъвестно и умишлено унищожава българския народ и родината и е време да се противодейства с всички закови средства на това.

От Гражданска мрежа – Комитети „Единство“ уточниха, че формата на мрежата остава отворен и по всяко време към него могат да се присъединяват организации и личности.


От Гражданска мрежа – Комитети „Единство“ подкрепят и Поход за МИР, който е най-голямата антивоенна инициатива в България и призоваха всички българи да се включат в нея на 9-ти юли, когато в над 45 български града в страната и чужбина хиляди българи ще излязат по улиците, за да заявят искането си България да запази неутралитет и да не участва под никаква форма във войната.


Копирано от standartnews.com


144 преглеждания0 коментара
Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page