top of page
Търсене

Всички будни българи, заявяваме ясна позиция пред символа на сатанизма,статуята на Света София!

Актуализирано: 14.11.2023 г.

Всички будни българи, заявяваме своята ясна позиция пред символа на сатанизма, поставен на ключово, неслучайно място в столицата на страната ни, наречен статуя на Света София.

Ето и пълния текст на искането:

„УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА,УВАЖАЕМИ СТОЛИЧНИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

Ние членовете и симпатизантите на Сдружение Обединение 29, категорично настояваме за демонтирането на сатанинския паметник-статуя на така наречената Света София.

Същия паметник-статуя на така наречената Света София е отблъскващ, с грозен облик, неестетичен, излъчващ отрицателна енергия, която зомбира и облъчва гражданите и гостите на град София. Това е масонски и демоничен паметник-статуя, която няма нищо общо с каноничната, православната и християнската Света София.

Този паметник-статуя на така наречената Света София е без очи, отпред под плащеницата ясно се вижда, че е хермафродит и на лявата и ръка е кацнала-кукумявка, която символизира нещастието и смъртта. Следва да се замислим, защо статуята на така наречената Света София и цялото и тяло не представлява изображение на жив човек, а е опакована с нещо като скафандър.

В дясната ръка, същата държи не венец, както ни убеждават и манипулират, а две змии-същата статуя реално представлява-ЛИЛИТ-НОЩЕН ДЕМОН, който въздейства негативно на човека и неговото съзнание. Редно е истинската статуя на СВЕТА СОФИЯ да бъде цялата в бяло, както и лицето и косата и да бъде светла и на лявата и ръка да бъде кацнал бял гълъб. В дясната и ръка е редно да държи слънце с лъчи и да има реално изобразени две очи от които да струи Светлина. Нужно е истинската статуя на СВЕТА СОФИЯ да бъде изработена от истински и независим Скулптор по православен-християнски канон, а не по масонски образец. На мястото на този пошъл, грозен, отблъскващ и сатанински паметник, следва да се издигне паметник на Великия ни български кан КУБРАТ или неговия син кан АСПАРУХ.

Това ще е символ на държавността, Величието на Великото ни минало и енергията в пространството на властта ще се промени във съзидателна. С оглед на гореизложеното, ние категорично настояваме, Столичния общински съвет да гласува решение, с което да задължи кмета на Столична Община да издаде заповед за демонтирането на сатанинския паметник-статуя на Света София, разположен в пространството срещу триъгълника на властта в центъра на София.“

44 преглеждания0 коментара

Comentarios


Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page