top of page

ВОЙНАТА В УКРАЙНА СТАВА ПЪТ КЪМ БИБЛЕЙСКИ АПОКАЛИПСИС!

Последните събития от украинските фронтове и от щабовете на Русия и НАТО все повече напомнят за зловещ сценарий,способен да унищожи цялата ни цивилизация.


От ден на ден надеждата, че "всичко ще се оправи" изглежда глупаво и неадекватно. Много по-вероятна изглежда страшната перспектива за ядрен апокалипсис.


Независимо дали започващата руска офанзива ще успее да постигне някакви генерални промени в хода на войната, нито една от страните няма никакво намерение да охлажда напрежението.


НАТО, след поредната среща, видимо няма намерение да ограничи кръвопролитията. Дори напротив - както заяви Столтенберг- "Ние сме длъжни да даваме още и още оръжие на Украйна, за да защитим мира"!


Този път пакетът включва множество танкове, артилерия и друго тежко въоръжение, а вероятно и авиация. Всичката тази техника вече не е само отбранителна, а е и настъпателна. Разбира се, към този "пакет" са включени и десетки хиляди натовски бойци, за да попълват редиците на доста оредялата украинска армия. Такива и сега се сражават в Украйна.


Не е тайна вече за никого, че конфликтът не е между Украйна и Русия, а е истинска пълномащабна война, в която участва т.нар. колективен запад, включващ САЩ, Великобритания и техните колонии, доминиони и протекторати, членуващи в споменатото НАТ