top of page
Търсене

Военният комитет на НАТО поиска милитаризация на обществата за идните 20 години

I. Военният комитет на НАТО обяви: - „Светът навлиза в нова епоха, в която нищо не може да се предвиди, планира и контролира.» В следващите 20 години народите на държавите-членки на НАТО и партньорите от AUKUS (Австралия, Британия, САЩ) трябва да „очакват неочакваното и непредвидимото“, заради което е нужна милитаризация на цялата икономика, включително частния сектор, социалния живот, културата. - В указания период НАТО, плюс Индо-тихоокеанските партньори (Австралия, Нова Зеландия, Япония и Република Кирея), плюс доскоро неутралните европейски държави (Австрия, Ирландия и Швейцария) трябва да трансформира своите отбранителни системи и доктрини за ... нападения от страна на Русия. - Трансатлантическото учение „Непоколебим защитник“ с мащаб от 90 хиляди войници от натовските държави дава началото на следващия 20-годишен период.


II. Униженията на военния министър Тагарев във Вашингтон. 1. Посрещна го незначителен афроамерикански чиновник ( на високи токчета?!), и нито една американска телевизия не прояви интерес към визитата му. 2. Чрез подкаста на НПО-то „Атлантически съвет“ Тагарев обеща на своите американски чорбаджии: - Фалшификация на историята на България и цялата образователна система с цел „изкореняване“ на признателността към Русия като освободителка на българите и защитничка на тяхната държавност; - Предостави територията на България за нови US бази (вероятно по Черноморието) и обслужваща ги инфраструктура под формата на пътища, жп линии и нефтопроводи.


III. Третият вектор на атаките срещу българската държавност: - Лъжата „Шенген“ узаконява нахлуването на мюсюлмански нашественици от две посоки – от изток, откъдето те прииждат всеки ен, но и от запад – по Дъблинското споразумение. - Истинската цел на Шенгенското споразумение – ликвидиране на националните държави в Европа.


55 преглеждания0 коментара
Всяка публикация разширява хоризонти
и сближава хора
bottom of page